Typemachine

Eindelijk heb ik er 1! Eerst twijfelde ik heel erg om een typemachine te kopen. Weer wat "rommel" in huis maar ik kreeg steeds meer leuke ideeen in m'n hoofd en uiteindelijk na de zoveelste bezoek aan Marktplaats heb ik gereageerd op een leuke typemachine.


Vrijdag was hij al afgeleverd bij de buren maar wij waren even weg tot zaterdag middag en natuurlijk waren toen de buren weer weg! Gelukkig waren ze aan de begin van de avond weer thuis en ging vriendlief mijn pakketje halen ♥ Als een kind zo blij maakte ik de doos open en vond mijn nieuwe liefde. Het huidige lint is een beetje uitgedroogd dus ga ik snel nieuwe lint bestellen zodat ik mijn brieven voortaan kan typen ipv schrijven! ♥

Tadaaaaaaa...


2 comments:

 1. oh, en wat voor één, mooi zeg!

  ReplyDelete
 2. Ziet er mooi uit maar welk merk is het, Olivetti?
  Ik heb er laatst ook een gekocht en voor lint bij de kantoorboekhandel gevraagd. De aardige meneer adviseerde mij het machientje mee te nemen en zo geschiedde. Daar bleek een universeel lint niet op mijn machine te passen. Ik balen maar voor ik het in de gaten had waren de linten afgerold en heeft hij het lint overgezet op mijn rolletjes. 8,95 moest ik afrekenen, gewoon het bedrag van het nieuwe lint, service hè! Als je al besteld hebt en je krijgt het niet overgezet omdat de gaatjes niet kloppen kan je dat natuurlijk ook zelf doen. Nooit de rolletjes weg gooien die er nog opzitten, je weet maar nooit!

  http://riannevanderwaals.blogspot.nl/2012/10/van-de-rommelmarkt.html

  Heel veel typeplezier :-)

  ReplyDelete